Kas keegi oskab soovitada head advokaati Tallinnas?
Tere! Mul tekkis väike probleem kinnisvara dokumentidega ja nüüd mõtlen, et võib-olla oleks targem konsulteerida advokaadiga, enne kui asi keerulisemaks läheb. Ausalt öeldes ei ole ma kunagi varem advokaadi poole pöördunud ja seetõttu ei tea täpselt, kust alustada. Tallinnas on advokaate väga palju ja ma ei taha lihtsalt juhuslikult kedagi valida.
Tahaks pigem kuulda päris inimeste kogemusi – kas keegi on kasutanud advokaadi teenuseid Tallinnas ja jäänud rahule? Mind huvitab eriti see, kas advokaat võtab aega, et olukorda rahulikult selgitada, sest juriidilised teemad võivad olla päris segased. Kui teil on mõni hea soovitus või isegi väike lugu oma kogemusest, siis jagage palun. Oleks väga abi, sest hetkel otsin lihtsalt usaldusväärset kohta, kust alustada.
6 visualizações

Tere! Mul oli umbes aasta tagasi üsna sarnane olukord – mitte kinnisvaraga, vaid ühe lepingulise vaidlusega. Alguses proovisin ise internetist infot otsida, aga mida rohkem lugesin, seda segasemaks kõik muutus. Lõpuks otsustasin, et parem on rääkida spetsialistiga. Sattusin ühele lehele, kus räägitakse advokaadi teenustest Tallinnas ja kust saab ka konsultatsiooni küsida https://advokaat-ee.com Võtsin nendega ühendust pigem uudishimust, et teada saada, kas nad saavad minu olukorras aidata. Vastus tuli üsna kiiresti ja konsultatsioon oli minu jaoks väga kasulik. Advokaat selgitas samm-sammult, mida tasub teha ja millised on riskid. Mulle meeldis see, et nad rääkisid üsna inimlikult – mitte ainult keeruliste seaduseparagrahvidega. Lõpuks sain oma probleemi lahendatud ilma suure kohtuvaidluseta, mis oli minu jaoks suur kergendus. Seega kui otsid kohta, kust vähemalt alustada ja olukorda arutada, siis minu kogemuse põhjal tasub seda lehte kindlasti vaadata.